Valutahandel Sverige

Öppna valutakonto i Sverige

Innan du kan handla valuta online behöver du öppna ett valutakonto. Det är enkelt och tar bara några minuter. Är du redo?

Sverige, Öppna, valutakonto, valuta

Till att börja med valutahandel behöver du bara pengar pengar (inte så mycket som bilden), och en valutakonto. Du kan öppna en valutakonto med en valutamäklare.

New eToro SW

Före öppning av en valuta som du har att avgöra vilken tjänst valuta / utländsk valuta mäklare att dra nytta av. Vi har försökt att göra det här jobbet lättare för dig genom att lista de stora aktörerna som erbjuder valutahandel över internet:

Valutakonto för avancerade och professionella

easyMarkets är känd för sin låga krav på depositioner och potential för handel på marginalen. De är licensierade av regeringar / länder i världen, och det tar bara några minuter att skapa ett valutakonto här.

Du finansiera ditt konto med ditt kreditkort, banköverföring och även PayPal accepteras.

När du öppnar ett konto hos easyMarkets kommer att ha ett personligt dedikerad account manager som står till ditt förfogande när du behöver det, kan han ställa frågor, chatta med eller ringa på telefon.

easyMarkets är ett populärt val för alla som vill engagera sig på allvar med valutahandel, men ändå ingen användning för den mest sofistikerade och dyra verktyg som super rena handeln proffs efterfrågan. All handel sker via din webbläsare. Du kan öppna ett valutakonto i easyMarkets: Öpna valutokonto på easyMarkets här

Social trading

eToro är inte som andra tjänster här. eToro kan användas av såväl professionella som nybörjare, men nybörjare kommer sannolikt att ha störst glädje av denna tjänst. Det unika med eToro är hur näringsidkaren äger rum. Deras roliga animationer gör valuta som koncept är lättare att förstå, och det hela verkar mer som en lek än seriös handel, även om de onekligen du kan handla valuta med egna pengar från denna tjänst.

För dem som vill prova valutahandel riskfri, det är också möjlighet att prova eToro gratis med virtuella pengar (det kostar ingenting, ger ingen risk för din ekonomi, och du behöver inte sätta in egna pengar). När något är gratis finns det oftast en nackdel, här är haken att du inte kan tjäna några pengar (förutom om du har tur och vinna pengar på sin lediga handel tävlingar).

Forex handel innebär stor risk. Använd därför bara pengar du har råd att förlora. ValutahandelSverige.com har inte ansvarar för eventuella fel på denna sida, och eventuella förluster. Vi har inte ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Kom ihåg att läsa valutamäklarens regler.