Valutahandel Sverige

Valutakurser

Valutakurser är kurser mellan två olika valutor, t.ex. den svenska kronan och US-dollarn. Eller euron och brittiska pundet. Läs mer om utbyte här.

valutakurser, valuta

Läs om valutakurser här.

New eToro SW

Valutakurser är tryckta genom att ange antalet enheter av en "pris valuta som kan köpas med en" basvaluta ".

Till exempel, låt oss säga att du har att göra med den växelkurs NOK / USD (USD US-dollar, med tecknet $) vara 6,0 tusen (NOK nummer du behöver köpa för att få 1 USD), priset och valutan NOK basvaluta USD. Valutakurser använda ett lands valuta hem som "pris valuta". (Till exempel, då 6,0000 är 1 US-dollar).

Du kan hitta aktuella valutakurser med ett realtid valutaomvandlare.

Valutakurser använda ett lands valuta hem eftersom enheten valuta är detsamma som en indirekt växelkurs, men det är inte vanligt med sådan användning i Sverige.

Växelkurser depricerast och appricerast:

Deprecierar: Antalet ökar när den utländska valutan uppskattar och den nationella valutan värdeminskning.

Appreciserar: Den direkta växelkurs, antalet börs när den inhemska valutan uppskattar. De säger att det "uppskattar". Om en växelkurs går ner från 6,0000 till 5,9980 som appresiserer denna valuta.

Sista valutakurser

Forex handel innebär stor risk. Använd därför bara pengar du har råd att förlora. ValutahandelSverige.com har inte ansvarar för eventuella fel på denna sida, och eventuella förluster. Vi har inte ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Kom ihåg att läsa valutamäklarens regler.